Cele 11 creme ideale pentru calmarea disconfortului din 2024, conform profesioniștilor în gestionarea durerii

目次

Am întrebat profesioniștii în administrarea durerii despre cele mai bune creme topice pentru calmarea durerii, ce să căutați, ce să evitați și care sunt cele mai bune de pe piață astăzi.

Discomforturile și presiuni ale țesutului muscular vă pot împiedica activitățile de zi cu zi și pot afecta masiv rutina dvs. de exerciții. Din fericire, există o alegere cu acțiune rapidă pentru atenuarea disconfortului muscular: analgezicele topice. Analgezicele topice, numite în general creme pentru eliminarea durerii, pot atenua rapid disconfortul — chiar dacă pentru scurt– și vă pot readuce pe picioare și vă pot bucura din nou de viață. Aceste analgezice puternice sunt excelente atât pentru ameliorarea durerii severe, cât și a celor cronice și funcționează prin absorbția rapidă chiar în pielea unde există durerea pentru a ameliora imediat țesuturile musculare dureroase și stresul. Cele mai bune creme de calmare a durerii au fost disponibile în diferite uniformități – creme, geluri, roll-on-uri și masaje – și funcționează în diferite metode, cum ar fi dezvoltarea unei senzații de amorțire a aerului condiționat sau senzație de încălzire reconfortantă sau pur și simplu furnizarea de ingrediente antiinflamatoare. direct acolo unde este necesar, fără aer condiționat sau senzații de încălzire.

Eficiența acestor loțiuni poate varia considerabil în funcție de duritatea chimică, zona și tipul de disconfort.Citeşte mai mult crema-articulara.com articole de pe internet Pentru a înțelege mult mai bine ce să căutați în cele mai apreciate creme de calmare a durerii, ne-am consultat cu un grup de specialiști în administrarea durerii pentru a descoperi ce ingrediente cheie să căutați, dacă cremele de răcire sau de încălzire sunt mult mai bune și dacă există vreun tip de ingrediente active. , produse sau mărci pentru a preveni. Am luat în considerare răspunsurile profesioniștilor și am analizat mai mult de 30 de analgezice topice și am evaluat fiecare articol în funcție de cost, ingrediente active, experiențele senzației de aer condiționat sau de încălzire, valoarea totală, mulțumirea clienților, reputația online a mărcii și ușurința de utilizare.

După analize atente, am recunoscut 11 dintre cele mai bune creme pentru ameliorarea durerii de pe piață astăzi. Cu toate acestea, înainte de a începe, dorim să explicăm că acestea sunt soluții momentane ale disconfortului și durerii și nu se referă la sursa disconfortului cronic sau a durerii extreme. Dacă disconfortul persistă, vă rugăm să vizitați medicul dumneavoastră pentru sfaturi despre tratarea sursei.

Chiar aici sunt cele mai bune creme pentru ameliorarea durerii din 2024 conform profesioniștilor în monitorizarea disconfortului

Gel profesional de atenuare a disconfortului Biofreeze

Crema generala ideala pentru ameliorarea disconfortului

Cheltuială: 12,54 USD pentru 4 oz.|Ingrediente truc: 5% mentol|Aer condiționat, încălzire, neutru: răcire|Aroma: mentol care se decolorează rapid la o aromă neutră

Gelul Biofreeze Specialist pentru atenuarea durerii este cea mai bună cremă de atenuare totală a disconfortului din țesutul muscular datorită formulei sale cu acțiune rapidă și rezistentă. Mentolul și camforul său răcoritor oferă o atenuare rapidă prin interferarea cu semnalele de durere ale corpului, făcându-l o alegere excelentă pentru reducerea rapidă a durerii și a durerii musculare.

Un atribut bonus al Biofreeze este adăugarea de aloe și vitamina E, care ajută la catifelarea pielii. Consumatorii apreciază performanța gelului, ușurința în utilizare și senzația de încălzire. După cum a ținut cont de un client, „[Este] simplu de aplicat și funcționează rapid. Funcționează absolut excelent pentru durerile inferioare de spate.” Încă un recenzent l-a recomandat pentru durerile de articulații și țesuturi musculare, aplaudându-i mirosul foarte mic, plăcut și efectele de lungă durată.

Tiger Balm Ultra Strength Pain Reasing Unguent

Cea mai bună cremă economică pentru ameliorarea disconfortului

Cost: 6,88 USD|Componente cheie: 11% Camfor, mentol|Aer condiționat, încălzire, neutru: Aer condiționat|Miros: Miros puternic, caracteristic de camfor și mentol

Tiger Balm Ultra Strength Discomfort Relieving Lotion este o opțiune remarcabilă pentru cea mai bună loțiune economică pentru ameliorarea durerii în masă musculară, datorită faptului că un procent este foarte mare, iar la sub 7 USD un recipient, aceasta este o frecare eficientă și durabilă. asta nu va sparge banca. Oferind un impact instantaneu de răcire și rezistând la senzația de încălzire, componentele active ale Balsamului de Tigru, camfor și mentol, funcționează ca contrairitante, atrăgându-vă cu succes de la disconfort și oferind o atenuare rapidă.

O funcție remarcabilă a Tiger Balm este efectul său de lungă durată. „La 11%, acești contra-iritanți generează o iritare reconfortantă a suprafeței de aplicare, care este suficient de puternică pentru a perturba semnalele de durere de la inflamația articulațiilor, ceea ce vă permite să vă îndepliniți sarcinile de zi cu zi cu mult mai puțin disconfort”, spune Matthew. Cavanaugh, un chiropractician la Cavanaugh Chiropractic care Clinic. Cu toate acestea, aroma sa solidă și capacitatea de a decolora hainele ar putea fi un dezavantaj pentru unii.

Consumatorii apreciază atenuarea durerii, performanța și valoarea. Ei menționează că reduce durerile musculare și funcționează incredibil de bine. Mărturia unui client a lăudat ușurarea rapidă, „În 20 de minute, am neglijat durerea existentă de la început”. Un alt client a fost mulțumit de mărimea tarifului, spunând: „Puțin merge un drum lung. Am cumpărat 2 din cauza faptului că nu îmi venea să cred tariful.”

DoTerra Deep Blue Rub

Cea mai bună loțiune de răcire pentru ameliorarea disconfortului

Cheltuieli: 28,49 USD pentru 4 oz.|Ingrediente secrete: iarna de iarnă, camfor, mentă, tansy albastru, matricaria (mușețel german), uleiuri cruciale de helichrysum, ylang și osmanthus.|Aer condiționat, încălzire, neutru: aer condiționat inițial, apoi încălzire|Parfum: Parfum solid, persistent

Deep Blue Rub de la DoTerra este alegerea noastră pentru cea mai bună loțiune de aer condiționat pentru ameliorarea durerii în masa musculară, datorită faptului că amestecul său unic de uleiuri importante oferă o experiență naturală de aer condiționat și încălzire pentru o ușurare rapidă și liniștitoare. Experiența de acțiune dublă este de încredere în mod special pentru calmarea țesuturilor musculare și articulațiilor dureroase, folosind știința contrairitației pentru a distrage semnalele de durere.

Funcția de atragere a Deep Blue Rub este amestecul său de esențe de plante naturale și alte ingrediente eficiente. De exemplu, uleiul de iarnă constă dintr-un compus comparabil cu aspirina, cunoscut și sub numele de acid acetilsalicilic. Punerea uleiului de iarnă pe piele pe zonele neplăcute poate ajuta la reducerea senzației. De asemenea, camforul este absorbit rapid în piele și stimulează frigul conștient al terminațiilor nervoase, ceea ce creează o senzație de răcoare, ameliorând durerea. Aceste substanțe organice oferă o senzație liniștitoare locațiilor cu probleme vizate, trimițând ameliorare acolo unde este cel mai necesar.

Recenziatorii i-au apreciat textura, eficiența, calitatea și atenuarea disconfortului. Aceștia menționează efectul său de senzație de furnicături, că permite activitatea cu un disconfort minim și că funcționează bine pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, punctele de vedere sunt amestecate cu privire la miros și valoare.

Cele 11 creme ideale pentru calmarea disconfortului din 2024, conform profesioniștilor în gestionarea durerii

Cremă de încălzire Rud A535 Optimum Stamina

Cea mai bună loțiune extra-rezistentă pentru calmarea durerii

Cost: 9,48 USD pentru un tub de 3,5 oz|Ingrediente active cheie: salicilat de metil, mentol, camfor, ulei de eucalipt|Răcire, încălzire, neutru: încălzire|Aroma: aromă ușoară, nu copleșitoare de mentol

Scrub A535 Muscle Mass and Joint Warm Lotion se află în fruntea listei noastre de verificare ca fiind cea mai bună cremă extra-rezistentă pentru atenuarea durerii în țesutul muscular, datorită formulei sale cu acțiune rapidă și cu penetrare profundă. Componentele sale energetice, salicilat de metil, camfor, ulei de eucalipt și mentol, oferă o ușurare instantanee la contactul cu pentru a ameliora rapid durerea și durerea țesutului muscular.

Ceea ce iese în evidență în ceea ce privește Rub A535 este că formula sa include 100% și mai multe componente pentru ameliorarea durerii decât cremele obișnuite de rezistență, ceea ce o face o opțiune puternică pentru cei cu disconfort muscular și articular extrem.

În ciuda rezistenței sale, crema are o aromă ușoară și nu este copleșitoare, ceea ce o face o alegere excelentă pentru utilizarea de zi cu zi. Cu toate acestea, merită să rețineți că loțiunea se poate simți ușor lipicioasă după aplicare și unii oameni ar putea simți cu adevărat că senzația de încălzire este la fel de intensă.

Loțiune Icy Hot PRO pentru atenuarea disconfortului

Loțiune ideală pentru atenuarea disconfortului, fără dezordine

Cheltuieli: 15 USD|Ingrediente truc: 16% mentol, 11% camfor|Răcire, încălzire, neutru: aer condiționat|Aroma: mentă

Dacă favoriți o cremă pentru ameliorarea disconfortului cu putere maximă, dar nu vă bucurați de reziduurile rămase de obicei, gândiți-vă la Icy Hot’s Pro Lotion. Cu 16% mentol și 11% camfor, această formulă se laudă printre cele mai importante ingrediente energetice disponibile fără prescripție medicală.

Aplicatorul de masaj fără dezordine este echipat cu 54 de noduri specifice pentru a furniza o senzație de aer condiționat în mod specific acolo unde aveți nevoie, fără a vă pune pe mâini niciun tip de articol. Chiar și mai bine, crema prinde rapid și nu este grasă.

Unul advers este parfumul; Datorită concentrației ridicate de mentol, nasul și ochii tăi pot experimenta o anumită inflamație atunci când se aplică pe zone mai mari. Pentru a preveni acest lucru, utilizați într-o zonă bine ventilată, departe de copii și animale de companie.

ゼロワンメディアロゴ

この記事が気に入ったら
フォローしてね!

よかったらシェアしてね!
  • URLをコピーしました!
目次